Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Gripa închide alte unități de învățământ. Lista școlilor și grădinițelor ai căror elevi vor sta acasă trei zile 

Numărul cazurilor de gripă înregistrate în București continuă să crească de la o oră a alta, iar Inspectoratul Școlar al Municipiului București (IȘMB) a suspendat cursurile mai multor unități școlare. 

Gripa închide alte unități de învățământ. Lista școlilor și grădinițelor ai căror elevi vor sta acasă trei zile

Potrivit IŞMB, următoarele unităţi de învăţământ vor avea suspendate cursurile începând de marţi până pe 30 ianuarie din cauza gripei: Şcoala Generală 66 din Sectorul 2 - la trei clase, Şcoala 195 din Sectorul 3 - o clasă, Grădiniţa 272 din Sectorul 6 - grupa mijlocie, Şcoala Generală 279 - o clasă, Grădiniţa 218 - grupa mare, Grădiniţa 209 - grupa mică, Şcoala Generală Sfântul Andrei - patru clase.

IŞMB a anunţat luni dimineaţă că se suspendă parţial cursurile pentru trei zile din cauza gripei începând din această zi la: Şcoala 195 din Sectorul 3 - la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din Sectorul 2 - la o grupă; Şcoala 56, Sector 2, - la o clasă; Şcoala 45 din Sectorul 1 - la 5 clase, iar Grădiniţa 97 din Sectorul 1 - grupa mijlocie.

Totodată, la Liceul "Ady Endre", grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de trei zile, potrivit Agerpres.

Şi la Şcoala 117 din Sectorul 6 elevii unei clase vor sta acasă timp de trei zile.

Recomandari