Antena Căutare

Haos total la metrou. Mii de oameni se calcă în picioare!

Haos, nervi şi timp pierdut pentru zeci de mii de bucureşteni care circulă cu metroul. Lucrările de modernizare şi noul sistem de acces le pun piedici oamenilor, pentru că indicaţiile de pe cartele nu corespund cu cele de pe porţile de acces.

Haos, nervi şi timp pierdut pentru zeci de mii de bucureşteni care circulă cu metroul. Lucrările de modernizare şi noul sistem de acces le pun piedici oamenilor, pentru că indicaţiile de pe cartele nu corespund cu cele de pe porţile de acces.

CITEȘTE ȘI: Vara în care Bucureștiul va fi PARALIZAT la propriu! HARTA METROREX cu cele NOUĂ stații care vor fi închise. 85.000 de oameni „rămân” pe din afară!

După ce filmările cu aglomeraţia infernală din staţii au ajuns şi în spaţiul public, Metrorex a prezentat scuze călătorilor.

La staţia de metrou din Pipera - la doar două zile de la deschidere, după lucrările de modernizare - e un adevărat haos. În loc să le facă accesul mai uşor călătorilor, lucrurile merg fix pe dos. Cozile sunt mai mari ca niciodată.

Călătorii care au trecut, la orele de vârf, prin pasajul Unirii - cel care face legătura dintre Magistralele 1 şi 2, au avut de trecut un adevărat test al răbdării. Asta din cauza lucrărilor de modernizare la una dintre căile de acces.

Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat

Lucrările de modernizare de la Staţia Unirii 1 i-au luat prin surprindere pe zeci de bucureşteni, care au făcut cale-ntoarsă odată ajunşi în faţa căilor de acces închise.

Depăşiţi de situaţie, reprezentanţii Metrorex au transmis un comunicat prin care au prezentat scuze călătorilor pentru situaţia creată.

Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat urmare a aglomerației înregistrate în stațiile unde se efectuează lucrările de control-acces și face apel la înțelegerea acestora.

Problema va fi rezolvată, spun reperezentaţii metrorex, odată cu introducerea noului stoc de cartele.

Mai multe barze cu picioarele fracturate reînvaţă să păşească în premergătoare pentru bebeluși! Se întâmplă în Sibiu!... Litoralul românesc, fără condiții și fără soluții. Niciodată în ultimii ani nu au mai fost atât de puţini turişti în pli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x