Antena Căutare

Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în izolații, termoizolații și lucrări de impermeabilizare în construcții

Conduraru Grup Construct SRL este o societate dinamică, cu o vastă experiență, care răspunde cererii pentru servicii profesionale, de încredere, consultanță și execuție în domeniul izolației, hidroizolației, termoizolației și impermeabilizării clădirilor civile și industriale

Conduraru Grup Construct SRL este o societate dinamică, cu o vastă experiență, care răspunde cererii pentru servicii profesionale, de încredere, consultanță și execuție în domeniul izolației, hidroizolației, termoizolației și impermeabilizării clădirilor civile și industriale. Această societate oferă o garanție mare pentru întreaga gamă de servicii și lucrări realizate.

Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în izolații, termoizolații și lucrări de impermeabilizare în construcții

Principalele activități intreprinse de companie includ oferirea celor mai bune soluții complete în domeniile menționate anterior. Pe baza acestor cerințe societatea realizează atât sistemele de izolație bazate pe membrane bituminoase, PVC, EPDM, mortare, cât și poliuretanice, lichide, monocomponente, bicomponente. Membranele flexibile de impermeabilizare protejează perfect suprafețele pe care sunt aplicate, asigurând o peliculă de protecție impermeabilă la apă.

Astfel de materii prime și materiale de înaltă calitate sunt achiziționate de la producători de renume, sunt de marcă Soprema, Ravago, Apla-Fabryo, Membrane, Bauder. Tehnologiile avansate folosite de Conduraru Grup Construct SRL pentru aplicarea membranelor de impermeabilizare oferă un pontențial ridicat de diferențiere într-o gamă largă de aplicații:

  • Izolații, hidroizolații, termoizolații
  • Impermeabilizări, termohidroizolații.

De-a lungul anilor societatea Conduraru Grup Construct SRL a obținut o experiență de cel puțin 15 ani, lucrează cu o echipă de ingineri și forță de muncă calificată, toate proiectele și lucrările sunt realizate la standarde tehnice de înaltă calitate, conform normelor ISO 9001 și ISO 14001.

Echipa de la societatea Conduraru Grup Construct SRL poate efectua cele mai bune lucrări de:

  • Termoizolație, hidroizolație terase circulabile sau necirculabile, cu membrane PVC, cu membrane EPDM
  • Hidroizolație pentru terase monostrat cât și terase dublustrat
  • Hidroizolație exterioară a pereților clădirilor, caselor, blocurilor
  • Impermeabilizare pentru iazuri, bazine, fose, piscine, cu membrane EPDM
  • Hidroizolație și protecție a funcțiilor clădirilor
  • Hidroizolație pasaje rutiere și alei pietonale
  • Hidroizolație poduri, tuneluri și altele.

Izolații, hidro și termoizolații cu sisteme și tehnologii avansate Conduraru Grup Construct

Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în izolații, termoizolații și lucrări de impermeabilizare în construcții

Hidroizolarea este realizată cu bitum tip solvent și membrane bituminoase cu elastomeri poliesteri pentru terasele monostrat, cu o garanție de 6-10 ani. În cazul teraselor circulabile și necirculabile se folosesc membrane bituminoase cu perforații, membrane bituminoase poliestere, membrane bituminoase cu elastomeri poliesteri. Astfel de sisteme au o garanție de 12 ani.

În cazul teraselor necirculabile se fac lucrări de termo și hidroizolație, cu materiale primite de la furnizori de renume din țară și străinătate, ca de exemplu: folii anticondens, plăci de vată bazaltică, polistiren expandat rigid, un strat geotextil nețesut, membrană PVC, sau hidroizolatii cu membrană EPDM Firestone.

Clienții care caută calitatea în acest domeniu al construcțiilor, au posibilitatea de a alege cea mai bună soluție completă la problemele de izolații și termoizolații prin Conduraru Grup pentru că indiferent de obiectivul lor, această societate furnizează proiecte, lucrări și servicii profesionale, le efectuează rapid și le finalizează cu succes, fie că este vorba despre o casă, o vilă, un apartament, un bloc, un depozit, o fabrică, un ansamblu rezidențial, o clădire industrială.

Impermeabilizare de calitate prin Conduraru Grup Construct SRL

Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în izolații, termoizolații și lucrări de impermeabilizare în construcții

Sunt diferite tipuri de lucrări și servicii de impermeabilizare care se remarcă prin scopul și metoda de aplicare. La societatea Conduraru Grup Construct SRL este de apreciat faptul că tehnologia de impermeabilizare a suprafețelor este foarte bună și acest lucru are un impact asupra metodei de aplicare a materialelor de impermeabilizare.

Sistemele de impermeabilizare se realizează atât la interiorul cât și la exteriorul clădirilor, oferă o protecție excelentă împotriva umezelii, o protecție a fundației, pereților, subsolului. Se folosesc materiale care sunt de calitate înaltă și care au o bună durabilitate și rezistență timp de mai mulți ani.

Impermeabilizarea iazurilor artificiale, bazinelor sau a depozitelor de stocare se realizează cu membrane EPDM care sunt membrane hidroizolante din cauciuc sintetic, acestea fiind special fabricate pentru a avea caracteristici excelente de rezistență, durabilitate și fiabilitate. Aceste lucrări pot avea o durată de viață de 30-50 de ani, pentru că membranele EPDM au o rezistență impresionantă în timp.

Toate lucrările sunt realizate la un nivel de standard ridicat, societatea Conduraru Grup Construct SRL folosește de fiecare dată materiale de foarte bună calitate. Sistemele au poliță de asigurare Groupama și sunt finalizate la timp.

Misiunea companiei Conduraru Grup Construct SRL este de a menține reputația bazată pe integritate, seriozitate, experiență, de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor prin aplicarea de tehnologii noi, de a depăși prin calitatea muncii așteptările fiecărui client, de a oferi echipei un mediu provocator, sigur, în atingerea obiectivelor carierei profesionale. Toate aceste aspecte au fost deja demonstrate prin numeroasele proiecte și lucrări complexe finalizate pentru Pirelli România, LIDL, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu Băneasa, Fan Courier, Isovolta, Apulum 94, Pangran, UTI, Mega Image, Militari Residence, Hala Matcons Jilava, CHEMOIL, TWE România, Pipera Residence, Ansamblu de vile Domnești, Citta Residențial Park Pantelimon, Ansamblu Rezidențial Citylights Pipera, etc.

Adresa acestei societăți este:

SC Conduraru Grup Construct SRL

Str. Utiesului nr.15, Sector 2, Bucureşti

Dacă aveți întrebări nu ezitați să contactați reprezentanții de la Conduraru Grup Construct prin e-mail și telefon:

0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400

[email protected]

[email protected] sau vizitând site-ul oficial al companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro

Puteți afla mai multe aspecte despre Conduraru Grup Construct și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/hidroizolatii.conduraru/

Pensionarii au rămas fără ajutor de înmormântare! Autoritățile au făcut precizări importante... Cum a murit eleva care a căzut din microbuz. Detalii cutremurătoare ale momentului accidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x