Antena Căutare

Horoscopul de sâmbătă vine cu vești importante! Aceasta este zodia care astăzi primește o veste excelentă și deschide o sticlă de șampanie!

Horoscopul de weekend a pregătit numeroase surprize pentru unele zodii! Unii nativi vor sărbători cu șampanie niște vești bune, în timp ce alții vor munci din greu!

Horoscopul de weekend a pregătit numeroase surprize pentru unele zodii! Unii nativi vor sărbători cu șampanie niște vești bune, în timp ce alții vor munci din greu!

Berbecii nu duc lipsă de energie, aşa că astăzi nu vor face altceva decât să se plimbe. Merg în locuri în care nu au mai fost până acum şi vor face lucruri pe care nu le-au mai făcut.

Şi Taurii îşi vor dedica ziua de sâmbătă lucrurilor frumoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

Gemenii vor lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viaţa lor şi vor să facă ceva ce nu îi caracterizează. Cei născuți în această zodie vor descoperi o nouă pasiune şi chiar un hobby interesant.

Prima parte a zilei se anunţă a fi una destul de obositoare pentru zodia Rac. Vor avea de făcut câteva drumuri solicitante, aşa că abia spre seară vor reuşi să se odihnească.

Leii primesc o sumă de bani consistentă şi vor să se răsfeţe, aşa că se vor orienta direct către magazine şi sunt pregătiţi de o sesiune de cumpărături ca la carte.

Cei din zodia fecioară au avut parte de o săptămână mai agitată, aşa că astăzi nu vor decât să se relaxeze.

Nativi Scorpioni, este vremea să petreceţi. Primiţi câteva veşti excelente şi luaţi imediat o şampanie pentru a sărbători.

În schimb Balanţele vor uita astăzi de odihnă. Sunt foarte active şi vor rezolva problemele casnice apărute.

Weekend-ul acesta promite multe pentru cei născuţi în zodia Săgetător. Au terminat nişte proiecte şi sunt liberi precum pasărea cerului, aşa că vor evada din cotidian pentru puţin timp.

Cod galben pentru mai multe județe! România se pregătește să înfrunte iarna dezlănțuită... Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai are loc astăzi, la Curtea de Argeş!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x