Antena Căutare

Iarna ingenuncheaza Romania: Drumuri blocate, localitati in bezna, scoli inchise

Iarna nu are chef nici de negocieri, nici de blandete. A pus stapanire peste Romania si pare sa ameninte cu ninsori si temperaturi geroase pana la saturatie. Din vestul tarii, ninsorile s-au mutat in centru si est. Au blocat drumuri, au lasat zeci de localitati in bezna si i-au luat prin surprindere pe soferii nepregatiti. Caci da, mai exista destui care nu se aseptau la asa ceva cu doar cateva zile inainte de Craciun.

In Prahova, 17 comune nu au curent electric, iar mai multe drumuri sunt blocate. In Bucegi, salvamontistii au coborat de pe munte o femeie bolnava. Asta dupa ce traseul care leaga cota 1.400 de Sinaia a fost blocat. Alti sapte turisti asteapta ajutorul salvamontistilor.

Nici la Padina situatia nu e roz: Drumul este dificil din cauza zapezii, iar autoturismele de teren abia se descurca. La aproximativ 20 de kilometri in fata sunt in jur de 50 de turisti blocati.

Meteorologii au anuntat un nou cod galben de ninsori si viscol valabil de maine, de la ora 12, pana miercuri la pranz. Detalii, AICI!


Mii de elevi, in vacanta

Iarna le-a adus celor peste 120.000 de elevi si prescolari suceveni inca o zi de weekend. Toate cele 823 de unitati de invatamant din judet au fost inchise astazi.

Si in Neamt au fost inchise scoli. Mai exact, noua la numar. La unele dintre ele nu s-au tinut ore pentru ca profesorii navetisti n-au avut cu ce sa ajunga, iar copii au fost trimisi inapoi acasa. In alte unitati de invatamant, elevii au fost cei care au n-au putut ajunge, iar in altele au lipsit curentul electric si incalzirea.

Scoli au fost inchise si in alte 10 judete din tara. In Dambovita, elevii din 20 de institutii au ramas acasa. In Galati si Prahova au fost inchise cate 14 unitati.

Seful ANM: Joi noapte vor fi -20 de grade in Bucuresti! De maine, cod galben de ninsori si viscol... Jocul "Lapte gros", sport extrem pentru elevii din scolile romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x