Căutare Live

Iarna îşi face simţită prezenţa! Începând se astăzi va ninge în Bucureşti şi în alte zone ale ţării

Soarele ne-a răsfăţat timid la începutul lunii decembrie, însă începând de astăzi vremea se va răci considerabil şi, mai mult de atât, se vor înregistra ninsori în Moldova şi Transilvania, dar mai ales la munte.

Soarele ne-a răsfăţat timid la începutul lunii decembrie, însă începând de astăzi vremea se va răci considerabil şi, mai mult de atât, se vor înregistra ninsori în Moldova şi Transilvania, dar mai ales la munte.

Astfel, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea va fi închisă pe tot parcursul zilei, iar ulterior se vor înregistra precipitaţii sub formă de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Moldova şi Transilvania, mixte în Muntenia şi Dobrogea şi ploi în Oltenia.

De asemenea, noaptea, cerul va deveni treptat variabil în est şi parţial în sud-est, în timp ce în rest înnorările vor persista şi numai izolat se vor mai semnala precipitaţii, îndeosebi lapoviţe şi fulguieli. Pe spaţii mici va fi polei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade, posibil mai coborâte în depresiuni. În zonele joase, izolat va fi ceaţă.

De asemenea, ninsorile nu vor ocoli nici Bucureştiul, căci va ninge slab. Cerul va fi înnorat pe parcursul zilei şi la începutul nopţii, când trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-2 grade.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... S-a schimbat legea. Modificări privind cazierul fiscal al contribuabililor!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri