Antena Căutare

Iasi: S-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate

Un sofer din Iasi s-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate. Desigur, dupa ce omul a facut un accident de toata frumusetea- s-a oprit intr-o masina parcata pe marginea drumului. Si prietenul sau de pahar a avut nevoie de ingrijiri medicale - el a fost ranit in impact.

Soferul era atat de beat incat nu-si mai amintea ca a baut. De mers in picioare nici nu se putea pune problema. Tocmai din aceasta cauza s-a urcat la volan si a pornit spre casa impreuna cu un prieten. Soferul turmentat n-a ajuns prea departe. S-a oprit intr-o masina oprita pe marginea drumului.

Dupa cum spune un martor, barbatul nu se putea tine pe picioare si nu stia nici macar in ce directie merge, asa ca nu le-a putut spune prea multe politistilor.

Soferul a avut nevoie insa de sprijinul politistilor ca sa ajunga la spital. La spital a ajuns si prietenul acestuia, care a fost indeajuns de inconstient ca sa se urce pe scaunul din dreapta.

Soferul a ramas pieton pentru 90 de zile si s-a ales cu un dosar penal pentru ca s-a urcat beat la volan.

UPDATE Tanara injunghiata intr-o gara din Brasov se afla in stare grava... Tulcea: Din cauza vitezei, doi oameni si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x