Antena Căutare

Incendiu la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Botoşani. Focul a fost provocat de un ventilator aflat în baia personalului medical

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Botoşani, pompierii stabilind că focul a fost provocat de un ventilator aflat în baia personalului medical, care s-a supraîncălzit. Nu a fost necesară evacuarea pacienţilor sau a personalului medical.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, în noaptea de luni spre marţi, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui început de incendiu, izbucnit la etajul 7 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Secţia ortopedie. “La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că în baia folosita de către personalul medical era foarte mult fum provenit de la un ventilator care s-a supraîncălzit. Pompierii au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor din camera de gardă. Totodată, s-a acţionat cu mijloace de prima intervenţie, respectiv un stingător”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani. Sursa citată precizează că nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului. De asemenea, personalul care a intervenit pentru stingerea incendiului şi tehnica folosită au fost decontaminate.

Sursa : news.ro

Ministerul Mediului: SUMAL 2.0, noul sistem de monitorizare a pădurilor, a intrat în teste începând de luni... O româncă, asistentă medicală în Franța, mărturisiri cutremurătoare: ”N-am văzut atâta moarte în toată cariera mea. Ave...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x