Antena Căutare

Incendiu pe calea ferată! O locomotivă a fost cuprinsă flăcări, în județul Alba - Video

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un tren de marfă, compus din 39 vagoane, care transporta uree. Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări, la ieşirea din Valea Lungă spre Blaj, judeţul Alba. 

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un tren de marfă, compus din 39 vagoane, care transporta uree. Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări, la ieşirea din Valea Lungă spre Blaj, judeţul Alba.

Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Unirea Alba, maior Ovidiu Costea, incendiul s-a manifestat într-unul dintre compartimentele locomotivei.

Locomotiva, ce tracta 39 de vagoane, a fost desprinsă de restul garniturii, iar circulaţia pe linia respectivă a fost oprită.

La faţa locului au fost trimise de la Garda de Intervenţie Blaj două autospeciale, precum şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au putut intervenii să stingă flăcările abia după ce alimentarea cu energia electrică a liniei a fost întreruptă. Din fericire, nu au existat victime.

Sursă video: Antena 3.

Papa Francisc în România. 10 secrete din viața Suveranului Pontif... Ea minoră, el pensionar. Scandalul amoros care a revoltat România: Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x