Antena Căutare

Incendiu puternic intr-un apartament din Timisoara! Trei persoane au fost ranite

Emotii mari pentru locuitorii unui bloc din Timisoara. O lumanare aprinsa, lasata nesupravegheata, a declansat un incendiu puternic intr-un apartament de la ultimul etaj al cladirii iar fumul gros s-a extins imediat si pe casa scarii. Proprietarul, un batran de 80 de ani, a reusit sa iasa la timp din locuinta si sa cheme ajutoare. Trei oameni au avut nevoie, insa, de ingrijiri medicale.

Un echipaj SMURD, o ambulanta si o autospeciala de pompieri au ajuns imediat la interventie. Majoritatea locatarilor iesise deja in strada. Parintii si-au luat copiii de mana si au iesit in graba din apartamente, de teama ca cei mici se vor ineca cu fumul toxic.

Patura neagra si groasa de fum a invadat, in cateva minute, intregul imobil. Medicii si pompierii au urcat pana la ultimul etaj ca sa ii acorde primul-ajutor proprietarului apartamentului de la care a pornit incendiul. Omului i s-a pus o masca de oxigen pe fata, apoi a fost scos pe brate din bloc. Echipajele de interventie au mai avut grija de inca doi vecini.

Totul a pornit in momentul in care batranul a vrut sa aprinda o lumanare. A scapat-o pe covor si materialul sintetic s-a aprins imediat. Omul a apucat doar sa iasa pe casa scarii si sa isi alerteze vecinii. Flacarile mari au inceput sa iasa prin ferestre.

Pagubele nu au fost, inca, evaluate. Imobilul a mai fost afectat de un incendiu si in urma cu un an.

Restrictii de trafic pe drumul spre munte, in weekend... Captura record de tigari de contrabanda, in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x