Căutare Live

Informaţii de ultimă oră despre victimele din Colectiv! Opt răniți în stare critică și încă cinci în stare gravă se află în spitalele din Bucureşti

Opt pacienţi răniți în clubul Colectiv se află în stare critică, iar cinci în stare gravă, a declarat premierul interimar Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

adevarul.ro

Opt pacienţi răniți în clubul Colectiv se află în stare critică, iar cinci în stare gravă, a declarat premierul interimar Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, alți 37 de pacienți sunt în stare stabilă.

Dintre cei opt în stare critică, trei sunt la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Elias, unul la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, doi la Spitalul Sfântul Ioan și unul la Spitalul de Arși.

"50 de pacienți răniți în Colectiv sunt internați în spitale din România, iar alți 30 sunt transferați la unități medicale din străinătate. 56 de persoane au decedat", a spus Cîmpeanu.

Citeşte şi:

Numărul morților a ajuns la 56! LISTA PERSOANELOR DECEDATE PÂNĂ ACUM! DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

Solistul trupei „Goodbye to Gravity” s-a trezit din comă! Andrei Galuț se luptă pentru viață

Trei pacienţi de la Bagdasar Arseni s-au recuperat! Cum au scăpat din infernul de la Colectiv? "A fost o stare de hipnoză generală"

O femeie a fost sunată de amanta soțului său! Ce s-a întâmplat imediat după este de-a dreptul neașteptat!... Ai cumpărat un produs şi vrei să-l returnezi? Ce trebuie să ştii despre acest proces...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri