Antena Căutare

Inlocuitorul lui Arafat, despre un conflict de interese in care a fost implicat: Fiica mea a facut o greseala atunci

Inlocuitorul lui Raed Arafat in functia de secretar de Stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Georgescu, a fost invitat sa comenteze o situatie mai veche in care a fost acuzat de conflict de interese. Cazul a fost prezentat miercuri seara in emisiunea "Sinteza Zilei".

Intrebat de ce nu si-a dat demisia la aceea vreme din functia de consilier, pe care ocupa, Andrei Georgescu a spus ca firma pe care fiica sa o administra la aceea vreme nu a functionat niciodata. Cu toata acestea, presa vremii a scris ca societatea si-a intrerupt activitatea doar in urma presiunilor facute de jurnalisti.

"E adevarat ca a fost infiintata aceasta firma, dar eu mi-am continuat munca. Nu am fost dat afara, iar firma a existat. Eu am plecat de la minister in momentul in care a plecat si doamna Bartos. Am recunoscut si la vremea respectiva ca fiica mea a facut o greseala cand a participat la aceasta firma. Firma nu a avut niciodata activitate, firma a fost desfiintata. Nu vreau sa intram in amanunte, a spus Andrei Georgescu, noul secretar de Stat in Ministerul Sanatatii.

Mai mult, la finalul declaratie, actualul secretar de stat a dat viina tot pe presa, folosind o expresie ambigua, "presa se facea cum se facea".

"Daca presa considera ca este un scandal mare un lucru pe care l-am recunoscut si la vremea respectiva - participarea fetei mele la vremea respectiva, asta e. Firma era desfiintata, presa se facea cum se facea", a mai spus acesta.

Foto: politicaromaneasca.ro

Alina Mungiu Pippidi, fosta consiliera a lui Basescu: "Facem praf sistemul de urgenta!"... Romania, alaturi de Raed Arafat: Vezi cum l-au sustinut Clujul si alte orase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x