Antena Căutare

Dezastru în România! Inundațiile au făcut ravagii în Vestul ţării. Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea

Avetizarea meteoroligică de instabilitatea atmosferică a făcut ravagii în Vestul ţării. Canalizarea a cedat în mai multe oraşe, iar traficul pe marile bulevardele a fost paralizat. Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea, iar cantităţile masive de apă au distrus gospodăriile oamenilor.

Dezastru în România! Inundațiile au făcut ravagii în Vestul ţării. Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea Galerie
Dezastru în România Inundațiile au făcut ravagii în Vestul ţării. Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea

Ploaia torenţială a făcut ravagii în Timişoara. Norii negri au acoperit cerul, iar în scurt timp a început potopul. Canalizarea a cedat, iar marile bulevardele s-au umplut cu apă.

Pompierii timişorenii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apelor din curți, garaje și beciuri pe mai multe străzi din Municipiul Timișoara, care s-a aflat sub Cod Roșu de fenomene meteo periculoase.

Şi Aradul a fost sub asediul furtunilor. După o ploaie de 30 de minute, străzile au devenit adevărate râuri, iar maşinile s-au transformat în bărci de salvare.

Inundat a fost şi Spitalul Municipal Arad. Ploaia a făcut ravagii în secţia de Fizio-kinetoterapie care, de la începutul pandemiei şi până în prezent, este secţie tampon pentru pacienţii COVID-19.

Zeci de litri de apă s-au revărsat şi în judeţul Caraş-Severin. În doar câteva minute, strazile, gospodăriile și grădinile oamenilor au fost acoperite.

Zona de vest a ţării a fost sub avertizare de cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată până în această dimineaţă, la ora 06:00.

Previziunea sumbră a lui Raed Arafat. Efectul exploziei numărului de infectări este devastator: „Nu vor putea fi salvați... Nelu Tătaru a făcut anunțul. Autoritățile pregătesc un nou poiect privind carantina și izolarea: "A crescut rata de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x