Antena Căutare

Ioan Căprariu, demis de la șefia Casei Naţionale de Pensii! Pe cine a numit Ludovic Orban în locul lui

Ioan Petru Căprariu a fost demis, luni, din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, de către prim-ministrul Ludovic Orban, care a decis cine îi va lua locul.

Ioan Căprariu, demis de la șefia Casei Naţionale de Pensii! Pe cine a numit Ludovic Orban în locul lui
Ludovic Orban.

Ludovic Orban l-a numit pe Laurenţiu Ţenţ în funcţia de preşedinte , cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al consiliului de administraţie.

Potrivit unei decizii a premierului ce a fost publicată luni în Monitorul Oficial, Ioan Petru Căprariu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice, cu rang de secretar de stat, dar şi de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Căprariu a fost numit de fostul premier Dăncilă, în luna aprilie, la conducerea Casei Naţionale de Pensii.

Noul preşedinte al CNPP este Laurenţiu Ţenţ, pentru un mandat de cinci ani, se arată într-o altă decizie a premierului Orban, publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit G4Media, Laurențiu Țenț (38 de ani) este funcționar public de carieră. El a lucrat la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bihor, apoi la Casa Județeană de Pensii Bihor. Este licențiat în drept al Facultății de Științe Juridice și Administrative Oradea.

Avocata familiei Luizei Melencu, declarație bombă după noi audieri ale lui Gheorghe Dincă! Ce descoperire crede că a făc... Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați de poliție! Ce i-au făcut unui client este de necrezut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x