Antena Căutare

Judetul Ilfov - raiul hotilor din case

Raiul spargatorilor e in judetul Ilfov! Acolo, zilnic, patru case sunt atacate de hoti. Unii sunt prinsi repede, dar sunt eliberati si mai repede pentru ca judecatorii nu ii considera un pericol social. In aceste conditii, proprietarii trebuie sa gaseasca singuri solutii sa isi apere casele.

Gratii la geamuri, ziduri inalte si obligatoriu un caine in curte - e dotarea obligatorie pe care casele construite in judetul Ilfov trebuie sa le aiba pentru a se feri de hoti. Este dotarea cea mai ieftina, insa nu si cea mai sigura.

"Ne punem camere de luat vederi, ne punem sisteme de alarma", spune proprietara unei vile din Ilfov, despre deciziile pe care trebuie sa le ia ca sa se fereasca de spargatorii de case care au inundat imprejurimile Bucurestiului.

Casele sunt sparte de mai multe ori pe saptamana, iar hotii sunt de cele mai multe ori eliberati, fiindca nu sunt considerati pericole sociale.

Comunele Pantelimon si Magurele sunt cele mai vanate de hoti, in timp ce Otopeni este cea mai ferita, gratie sistemelor scumpe de supraveghere.

Studiu: sunt romanii dependenti de munca?... Reabilitare termica de... 120 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x