Antena Căutare

Jurnalistii britanici, impresionati de peisajul transilvanean

Prestigiul printului Charles aduce din nou Romania in atentia presei internationale. Reporterii de la Daily Telegraph au vizitat un sat din Transilvania, unde printul s-a obisnuit sa petreaca o parte din vacante. Ziaristii britanici au doar cuvinte de lauda despre ceea ce au vazut la noi.

Jurnalistii britanici au fost uimiti de peisajul transilvanean. Proprietatea unde isi petrece vacantele Printul Charles se afla departe de civilizatie, pe Valea Zalanului din judetul Covasna. Si, dupa cum spune gazda printului, Contele Kalnoky, peisajul si aerul curat fac din aceasta regiune una dintre cele mai frumoase din lume.

Contele le-a povestit jurnalistilor si cate ceva despre arhitectura caselor din satul care l-a fermecat pe mostenitorul coroanei britanice. Cladirile au fost restaurate doar cu materiale traditionale: var, caramizi si tigla, toate produse manual. Mobila este compusa, in cea mai mare parte, din piese originale, cumparate din regiune.

Incantati de locurile noi pe care le-au vazut, jurnalistii britanici promit ca se vor intoarce cat de curand in Romania.

Norvegia, raiul cersetorilor romani!... AVERTIZARE meteo! Vant puternic, in mai multe judete din tara. Temperaturile scad drastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x