Antena Căutare

„Stați acasă! Am încredere în voi!” Klaus Iohannis le-a transmis românilor un mesaj de încurajare. "Vă rog să faceți acest sacrificiu acum"

Președintele României, Klaus Iohannis, face noi declarații de la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis are un mesaj de încurajare pentru români.

Președintele Klaus Iohannis a spus că nimeni nu a fost pregătit cu adevărat, pentru a face față cu bine magnitudinii și vitezei cu care propagă pandemia.

"Niciodată în trecut, omenirea nu a fost mai solidară și hotărâtă să iasă învingătoare, dintr-o provocare teribilă, cum este aceasta.

În acest moment, numărul infecțiilor și deceselor este în creștere. România are în față un val epidemiologic căruia trebuie să-i reziste.

Oricât ne este de dificil acum, am toată încrederea că vom deveni mai puternici după această grea încercare. Trebuie să rămânem sănătoși și în siguranță. Stați acasă de sărbători! Nu mergeți în vizite la prieteni și familie! Paștele este sărbătoarea biruinței vieții, să traim acest adevăr, în sensul său cel mai profund, salvând viețile celor dragi. Vă doresc, Paște fericit!", a transmis Klaus Iohannis

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus!

„Stați acasă!”, îndemnul lui Klaus Iohannis, remixat pe beat-uri dance de trupa Hyenas-VIDEO... Repartizarea cazurilor de COVID-19 pe județe. Harghita, Gorj și Olt, cele mai puține cazuri. Suceava se apropie de 2.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x