Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Marea a mai răpit un poet”! La doar 19 ani, Andra și-a dat ultima suflare, pe plaja din Vama Veche. Era nepoata unui cunoscut jurnalist

Andra Elena Mârza era o tânără cu un viitor strălucit. La doar 19 ani, nepoata jurnalistului Viorel Ilișoi era pasionată de poezie și publicase o carte. „Fata genială” a fost scoasă, fără suflare, din apele Mării Negre. În ciuda eforturilor medicilor, Andra nu a putut fi salvată. A murit, pe plaja din Vama Veche.

Andra Elena Mîrza era o tânără cu un viitor strălucit. La doar 19 ani, nepoata jurnalistului Viorel Ilișoi era pasionată de poezie și publicase o carte. „Fata genială” a fost scoasă, fără suflare, din apele Mării Negre. În ciuda eforturilor medicilor, Andra nu a putut fi salvată.

„Andra Elena Mîrza (1 martie 2000 – 9 august 2019). Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi”, a scris jurnalistul Viorel Ilișoi.

„După Mircea Țuglea, marea a mai răpit un poet: nepoata mea Andra Elena Mîrza. A publicat volumul „Spre Nord”. O recitim. O plângem. Avea 19 ani”, a mai scris acesta.

Pe 4 august, Andra Elena Mîrza a fost scoasă din mare, în stare de inconștiență, pe plaja La Stuf din Vama Veche.

Andra a fost readusă la viață de medicii SMURD aflați la fața locului și transportată la spital. Din nefericire, câteva zile mai târziu, inima ei a cedat. Tânăra poetă a murit pe 9 august 2019.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro