Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Un copil și trei adulți, la un pas de moarte, în cea de-a doua zi de Crăciun! Mașina în care se aflau a luat foc, în Vaslui! Imagini tulburătoare! VIDEO

Patru persoane, printre care un copil de un an şi trei luni, au fost rănite într-un accident ce a avut loc joi, în cea de-a doua zi de Crăciun, în localitatea Bogeşti din judeţul Vaslui. Mașina în care se aflau a luat foc. 

Mașina care a luat foc.

Conform ISU Vaslui, maşina în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat pe şosea şi a luat foc, joi, pe DJ 243, în localitatea Bogeşti, judeţul Vaslui.

Pompierii sosiţi la faţa locului au stins flăcările care au cuprins maşina. Toate cele patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime este în comă.

„În urma accidentului sunt patru victime, dintre care una în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale. La Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Elena Beldiman din Bârlad sunt transportaţi doi bărbaţi (29 şi 45 ani), o femeie în vârstă de 21 ani şi un copil în vârstă de un an şi trei luni. Bărbatul în vârstă de 45 ani se află în comă de gardul III”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Bârlad cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă cu echipaj de prim ajutor, dar şi trei ambulanţe ale SAJ Vaslui.

Recomandari