Antena Căutare

Ladislau Ritli, despre o eventuala demisie a lui Arafat: "Nu am reusit sa-l conving sa renunte. Este decizia dansului"

Ministrul Ritli Ladislau a declarat, marti, intrebat despre o eventuala demisie a lui Raed Arafat, ca va fi decizia subsecretarului de stat, pe care o va respecta. Ministrul a precizat ca Arafat si-a exprimat de mai multe ori ingrijorarea privind Urgenta si ca a incercat sa il convinga sa renunte, dar nu a reusit.

"Domnul presedinte vede lucrurile global si nu putem sa contestam acest lucru. Domnul arat se refera numai la serviciul de urgenta. In niciun caz nu sunt de acord sa proiectam o imagine dezastruoasa a legii sanatatii", a spus ministrul Sanatatii.

Intrebat daca este de acord cu demisia lui Raed Arafat, ministrul a spus: "Asta este decizia lui. Este un coleg foarte activ, un coleg foarte bun. Astazi ne vom aseza si vom discuta din nou despre legea sanatatii. In mod sigur vor fi schimbate anumite aspecte din legea sanatatii, toate acestea se vor face prin legislatia secundara pentru ca o lege cadru nu poate cuprinde totul", a mai declarat Ritli.

Presedintele Romaniei a intervenit telefonic intr-o emisiune al carei invitat era Raed Arafat, pentru a-i transmite subsecretarului de stat ca cea mai corecta abordare este sa-i prezinte ministrului observatiile sale si nu sa creeze "o psihoza publica".


In cadrul interventiei sale, Traian Basescu a facut mai multe afirmatii jignitoare la adresa lui Raed Arafat, avertizandu-l chiar ca ar trebui sa se gandeasca sa demisioneze din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, daca nu este de acord cu ministrul si nu reuseste sa isi comunice nemultumirile in cadrul institutiei.

Oficial: Demisia lui Raed Arafat, semnata de Emil Boc... Cutremur de 3,6 grade pe scara Richter, in Banat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x