Antena Căutare

Liderul PDL Gorj, trimis in judecata pentru vatamare corporala grava

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova au dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a fostului lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, pentru vatamare corporala grava din culpa.

Potrivit rechizitoriului, in luna noiembrie a anului trecut, autoturismul condus de Ionel Mantog pe DN 67 in directia Motru-Targu-Jiu, pe raza comunei Calnic a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autosanitara condusa regulamentar de Pavel Curca.

In urma accidentului, Constantin Fratila, pacient in autosanitara a decedat, sotia sa, Victoria Fratila a suferit leziuni care au necesitat 35-40 zile de ingrijiri medicale iar asistentul medical Vilceanu Dumitru a suferit leziuni care au necesitat 80-90 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, cu punerea in primejdie a vietii.

"Prin raportul de constatare medico-legala avizat de Comisia de control si avizare a Institutului de Medicina Legala Craiova s-a stabilit ca moartea numitului Fratila Constantin a fost neviolenta si s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii consecinta unui infarct de miocard. Partea vatamata Fratila Victoria si-a retras plangerea formulata impotriva invinuitului Mantog Ionel", se mentioneaza in comunicatul de presa remis de Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova.

Dosarul a fost inaintat pentru solutionare Judecatoriei Targu-Jiu.

Sursa: Jurnalul National

Ilfov: 23 de retinuti, dupa zeci de perchezitii fulger... ANM: Romania nu va avea o iarna grea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x