Antena Căutare

Litoralul românesc, fără condiții și fără soluții. Niciodată în ultimii ani nu au mai fost atât de puţini turişti în plin sezon

Turişti pentru o zi la malul mării, mai marii din Guvern au dat peste. adevăratul turism de pe Litoral. Taxe nenumărate, care nu se întorc în servicii de calitate. Premierul şi şeful PSD l-au atenţionat pe ministrul Turismului că sunt cu ochii pe el. Mai ales că sunt vremuri istorice în staţiunile de la mare.

Turişti pentru o zi la malul mării, mai marii din Guvern au dat peste adevăratul turism de pe Litoral. Taxe nenumărate, care nu se întorc în servicii de calitate. Premierul şi şeful PSD l-au atenţionat pe ministrul Turismului că sunt cu ochii pe el. Mai ales că sunt vremuri istorice în staţiunile de la mare.

Niciodată în ultimii ani nu au mai fost atât de puţini turişti în plin sezon.

Cu taxe şi prea puţine alternative pentru distracţie, turiştii au început să ocolească litoralul. Astăzi o cameră într-un hotel din Mamaia concurează cu Ibiza şi este mult mai scumpă decât în Bulgaria sau Grecia.

Poate şi din acest motiv a ajuns litoralul să aibă puţin peste jumătate dintre hoteluri ocupate în plin sezon. Faţă de 80% cât erau la capacitate maximă, în iulie anul trecut. Iar şefii l-au cam atenţionat pe ministru că ar trebui să tureze motoarele turismului. Vârful din acest sezon a fost duminică. 140.000 de turişti au fost pe litoral. De altfel, anul acesta, doar weekendurile mai ţin în viaţă afacerile de la malul mării.

Haos total la metrou. Mii de oameni se calcă în picioare!... Accident cu un autocar cu pasageri s-a răsturnat în județul Cluj. A fost activat planul roșu de intervenție! Bilanț: șas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x