Antena Căutare

Incident feroviar GRAV! Locomotiva a luat FOC! Aproximativ 200 de persoane se aflau în tren – FOTO

Locomotiva unui tren a luat foc, vineri, în apropiere de halta Micula. Cele aproximativ 200 de persoane care se aflau în tren au fost evacuate.

Locomotiva unui tren a luat foc, vineri, în apropiere de halta Micula. Cele aproximativ 200 de persoane care se aflau în tren au fost evacuate.

Incidentul a avut loc la locomotiva trenului regio Satu Mare – Halmeu.

„La observarea incendiului şeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunţat incidentul la numărul 112 şi a intervenit împreună cu mecanicul şi alţi angajaţi CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenţie din dotare. La sosirea forţelor profesioniste ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare”, a anunțat ISU Satu Mare pe Facebook.

„Pompierii au preluat misiunea răcind de urgenţă zona pentru a preîntâmpina reaprinderea focului şi asigurându-se că nu mai există nici un pericol", a adăugat ISU Satu Mare.

Pasagerii au fost preluaţi şi transportaţi tot pe calea ferată la destinaţie.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost „frecarea la sistemul de rulare", au informat pompierii.

CUTREMUR în România! Un seism a avut loc în urmă cu puțin timp... Focar de MENINGITĂ EXTINS în România! Principalele cauze și simptome ale bolii. Cum se transmite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x