Antena Căutare

Veste bună pentru toți studenții români! Se oferă locuri de muncă bine plătite în Germania. Află care sunt criteriile

Se deschid porțiel pentru studenții Românieie! Cei care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanţei de vară pot aplica pentru ocuparea unui post prin intermediul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, până pe data de 14 februarie 2020, conform Agerpres.

Veste bună pentru toți studenții români! Se oferă locuri de muncă bine plătite în Germania. Află care sunt criteriile
Se oferă locuri de muncă bine plătite în Germania.


Potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei, pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.


Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.


Studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu, se pot adresa consilierului Eures din cadrul AMOFM Bucureşti, în vederea înregistrării aplicaţiilor.


Înregistrarea se va derula în perioada 13 ianuarie - 14 februarie 2020 în intervalul luni - joi, între orele 10:00 - 15:30, respectiv vineri, în intervalul orar 10:00 - 13:00.

(sursa: Agerpres)

Autorităţile propun achiziţia de termo-scannere pentru aeroporturile internaţionale, pentru a preveni apariţia de infecţ... Niciun producător din România nu mai are pe stoc vaccin antigripal, dar la medicii de familie se află aproximativ 70.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x