Antena Căutare

Lovitură grea pentru români! Decizie-șoc în privința ajutoarelor sociale!

Decizie radicală pentru românii din întreaga țară! Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat în cursul zilei de miercuri o lege care schimbă complet regulile privind acordarea ajutorului social! Ce schimbări se aduc?

Decizie radicală pentru românii din întreaga țară! Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat o lege care schimbă complet regulile privind acordarea ajutorului social! Ce schimbări se aduc?

Decizie extrem de șocantă pentru toți românii care așteaptă ajutoare sociale! Guvernul a promovat de curând o lege care schimbă complet regulile.

Refuzul unui loc de muncă sau refuzul de-a participa la selecțiile pe care le fac agențiile pentru ocuparea locului de muncă duce la pierderea ajutorului social.

Legea a fost promulgată în urmă cu puțin timp de către președintele României, Klaus Iohannis.

Există în prezent 225.000 de astfel de persoane care beneficiază de un astfel de ajutor social. Până acum, o persoană putea refuza de trei ori un loc de muncă oferit. Acum, primul refuz aduce cu sine și anularea ajutorului social, pentru care se mai poate face o cerere abia după 12 luni.

Sursa: Antena 3

E prăpăd în țară! Județele în care meteorologii au emis COD GALBEN de PLOI TORENȚIALE! ... ULTIMĂ ORĂ: Vești groaznice din Grecia! Cel puțin 74 de morți, în urma incendiilor de vegetație! Nu se știe dacă printre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x