Antena Căutare

MAE: Pe lista pasagerilor avionului prăbușit în Ucraina se află un ROMÂN

Printre sutele de oameni care şi-au pierdut viaţa în tragedia din Ucraina se numără şi un român.

Update ora 12.34: Printre sutele de oameni care şi-au pierdut viaţa în tragedia din Ucraina se numără şi un român. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, potrivit informaţiilor de până la acest moment, pe lista pasagerilor avionului aparţinând companiei Malaysian Airlines, care s-a prăbuşit în estul Ucrainei, se află şi numele unui român cu dublă cetăţenie.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat că niciunu cetățean de naționalitate română nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines, care s-a prăbușit joi în estul Ucrainei.

"Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei informeaza ca - in urma verificarilor intreprinse de Celula de criza, de la momentul convocarii acesteia la nivelul Centralei MAE si pana in acest moment" - nu se confirma prezenta niciunui cetatean de nationalitate romana pe lista pasagerilor aeronavei de linie "Boeing 777" apartinand companiei Malaysia Airlines care efectua zborul MH17 pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur si care s-a prabusit in estul Ucrainei, informează un comunicat al Ministerului.

"Celula de criza de la nivelul Centralei MAE impreuna cu misiunile diplomatice la Haga, Kuala Lumpur si Kiev raman in legatura permanenta cu oficialitatile locale pana la confirmarea listei finale a pasagerilor", mai scrie sursa citata.

Avionul Boeing 777, care efectua o cursă între Amsterdam şi Kuala Lumpur, s-a prăbușit în timp ce zbura la aproximativ 10.000 metri deasupra estului Ucrainei, într-o zonă controlată de separatişti. La bord se aflau 283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Nu au existat supraviețuitori.

Din tabără pe patul de spital! Copii toxiinfectați la o pensiune din Moeciu de Sus... Percheziţii la ASE! Un membru din conducerea universităţii este acuzat de luare de mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x