Antena Căutare

Mafia italiana isi spala banii prin gropile de gunoi din Romania

Mafia italiana isi spala banii prin gropile de gunoi din Romania, relateaza Antena 1. Unul dintre capii Cosa Nostra deruleaza afaceri in Romania inca din 2000. Acum, procurorii italieni vor sa-i identifice firmele dar si conturile din tara noastra pentru a le pune sub sechestru. Parchetul din Palermo are suspiciuni ca italianul ar ascunde in tara noastra incredibila suma de 400 de milioane de euro. Ciancimino a fost arestat in Italia in aprilie.



Cinciamino avea afaceri prospere in mai multe tari, printre care si Romania. Sute de milioane de euro au plecat din Italia spre tara noastra si au fost investite in gropi de gunoi, in Prahova, Arges si Ilfov. Poate cea mai cunoscuta afacere a italianului se deruleaza prin doi locotenenti ai lui, fratii Pileri. Este vorba de groapa de gunoi de la Glina. Acum, dupa ce scandalul a luat proportii in Italia, autoritatile din Romania ridica din umeri.

Autoritatile italiene inca mai cauta tezaurul mafiei ascuns in Romania. Au trimis chiar si un specialist in finante sa dea de urma sutelor de milioane de euro.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Timis: O fetita si tatal ei, gasiti morti in podul casei in care locuiau... VIDEO! Iasi: O femeie a fost muscata de sotul si fiica ei, in urma unui scandal in familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x