Antena Căutare

Mai multe sate din Mehedinti, acoperite de un urias nor de cenusa toxica

Situatie disperata in Mehedinti! Sate intregi sunt sufocate de cenusa toxica provenita de la depozitul de carbune Halinga. Practic, de fiecare data cand bate vantul, oamenii simt ca raman fara aer. Iar calvarul lor este departe de a se sfarsi.

Norul rosiatic putea fi vazut de dimineata de la cativa kilometri distanta. Pe masura de ce te apropiai de Termocentrala de la Halinga, localitati intregi pareau pierdute in praf.

Pentru oameni e un calvar fara de sfarsit. Se tem sa lase usile si geamurile deshise, iar copiii ies din casa doar cu fulare la gura.

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, responsabila de activitatea termocentralei, spune ca in curand vor fi puse in functiune instalatii care sa elimine cenusa. Chiar si asa, praful rosiatic va disparea abia peste doi ani.

Afacere de milioane, "falimentata" de un caine din Calafat. Unde a descoperit patrupedul opt kilograme de cann... Octogenara din Ploiesti, aruncata in strada. Femeia nu a putut plati o penalizare de 400 de lei la intretinere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x