Antena Căutare

Mai mulți elevi NU vor începe scoala luni, 10 septembrie. Anunț bombă pentru părinți!

Nici nu a început şcoala şi părinţii deja protestează. Zeci de gorjeni au primit cu stupoare vestea că luni dimineaţa nu-i vor duce pe cei mici la şcoala din localitate, ci sunt nevoiţi să găsescă o alta

Nici nu a început şcoala şi părinţii deja protestează. Zeci de gorjeni au primit cu stupoare vestea că luni dimineaţa nu-i vor duce pe cei mici la şcoala din localitate, ci sunt nevoiţi să găsescă o alta.

Asta după ce Inspectoratul Şcolar a decis comasarea unităţii şcolare de acolo cu o alta aflată la 7 kilometri distanţă. Revoltaţi, oamenii au reacţionat imediat şi tranşant. Şi brusc s-a găsit şi soluţia.

Oamenii au stat liniştiţi toată vara. Nimeni nu le-a spus că ar fi probleme. Abia ieri au primit vestea: copiii lor nu mai au şcoală.

Şcoala din Dumbrăveni nu ar fi avut un număr suficient de elevi ca să funcţioneze. Asta a fost explicaţia autorităţilor. Singura soluţie ar fi comasarea cu o altă şcoală din comuna Crasna, care e însă la 7 kilometri distanţă.

Anul acesta au rămas în clasele VII-VIII, care puteau funcţiona simultan un număr de 11 elevi, din care 10 au solicitat transferul. A rămas un singur elev de clasa a VIII-a. S-a hotărât ca la gimnaziu, V-VIII, cei 11 copii să meargă la şcoala Cărpiniş.

Protestul părinţilor a avut efectul scontat. Şcoala va rămâne deschisă.

Vor începe cursurile într-un mod normal, la Dumbrăveni, atât cei din ciclul primar cât şi cei din preşcolar, conform proiectului de şcolarizare înaintat spre avizarea la ISJ de primăria din localitate.

În urmă cu câteva zile, şi părinții de la o altă școală, din Tismana, au protestat. În cazul lor, încă se așteaptă decizia Inspectoratului Şcolar.

Cutremur neobișnuit în urmă cu puțin timp, în România!... Se fac ANGAJĂRI în POLIȚIA ROMÂNĂ! Zeci de posturi sunt disponibile! Până când se fac înscrieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x