Maria Rogojan, excelența răsplătită de italieni la doar 14 ani

În spatele strălucirii de pe scenă, fiecare balerină are o poveste care poate fi oricând transformată într-o carte de succes. Este și cazul tinerei Maria Rogojan, în vârstă de 14 ani.

Maria Rogojan i-a impresionat pe străini cu talentul său

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Talentul Mariei Rogojan a fost descoperit, în urma cu 14 ani, atunci pășea pentru prima data la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Au urmat ani de muncă și dăruire, nopți nedormite, concursuri, sacrificii, dar și multe satisfacții. A dansat cu dragoste și din dragoste pentru balet. A câștigat sute de premii și medalii.

Maria Rogojan a impresionat mii de oameni cu talentul său

A strălucit pe scena, a impresionat publicul, dansul ei a creat o punte între spectatori și artistul de pe scenă. Și-a dorit să ajungă cât mai sus, să fie pe marile scene ale dansului. Anul acesta a primit provocarea vieții ei, să participe, timp de un an, la cursurile celei mai importante școli de dans contemporan din capitala Italiei, Asociația Italiană de Dans din Roma.

”În urmă cu două luni, în februarie, am participat la un workshop și am câștigat o bursă, cu școlarizarea plătită integral, la un curs de perfecționare profesională de dans contemporan în Roma, pentru anul viitor. Reprezintă o oportunitate enormă pentru a mă dezvolta, pentru a ieși în lume, să îmi îndeplinesc visul, să dansez pe marile scene ale lumii”, a declarat Maria Rogojan.

Copiii pot face performanță atunci când au sprijinul părinților și un mediu de dezvoltare propice, cum este Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Aici ei își dezvoltă abilitățile și își pregătesc viitorul drum spre succes. Și indiferent de domeniile pe care le vor îmbrățișa, ei sunt capabili să se descurce în viață

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri