Antena Căutare

Marius Petcu, eliberat sub control judiciar

Fostul presedinte CNSLR Fratia, Maris Petcu, va fi eliberat din arest. Curtea de Apel a admis cererea acestui de eliberare sub control judiciar. Decizia este definitiva. Petcu a fost arestat pe 31 martie, sub acuatie de luare de mita in forma continuata, informeaza Antena3.

"Sunt foarte fericit ca ma intorc acasa. Calvarul arestarii mele a incetat. 82 de zile pentru un om nevinovat este o eternitate. Am sa imi dovedesc nevinovaţia dar as vrea ca in Romania sa nu se mai intample niciodata. Am aflat cat de usor este pentru un om sa isi piarda libertatea prin jocuri de culise."



Petcu este acuzat de procurorii DNA de luare de mita in forma continuata. Liderul sindical sustine insa ca este nevinovat.

In rechizitoriul DNA se arata ca, in perioada septembrie 2009 - martie 2011, in calitate de presedinte al Federatiei Sanitas Romania, Petcu a primit de la administratorul unei societati comerciale, denuntator in cauza, sume de bani totalizand aproximativ 1.400.000 lei, in schimbul atribuirii catre acea societate a unui contract de executie lucrari.

De asemenea, pe 1 februarie 2011, Marius Petcu a primit, prin intermediar, de la aceeasi persoana denuntatoare, posesia unui imobil situat in statiunea Predeal, in valoare de circa 535.000 lei.

Liderul de sindicat a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie pe 24 martie, dupa ce a primit cu titlu de mita de la reprezentantul firmei beneficiare a contractului suma de 40.000 de euro reprezentand transele aferente lunilor ianuarie si februarie.


Un bebelus a murit din cauza unei inoxicatii cu nitriti... Un tren accelerat a lovit un TIR intre Oradea si Arad. Nu s-au inregistrat victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x