Antena Căutare

MDRT propune slogan turistic pentru Capitala: "Europa este mai tanara la Bucuresti"

"Europa este mai tanara la Bucuresti"("Europe is younger in Bucharest" ) acesta este sloganul propus de consultantul contractat de MDRT pentru realizarea planului de marketing turistic pentru Bucuresti 2011-2015. Fraza, care rezuma pozitionarea turistica a Bucurestiului, ar urma sa apare pe toate materialele turistice al Capitalei.

"Specialistii sustin ca promovarea capitalei trebuie abordata si din perspectiva viitorului orasului, nu doar din cea a trecutului. In opinia lor, Bucurestiul trebuie sa se recomande ca un oras dinamic, in plina dezvoltare, diferit de alte capitale, care propune din ce in ce mai multe evenimente culturale, artistice si sportive"


MDRT a organizat luni o consultare la nivelul Capitalei cu privire la proiectul planului de marketing turistic al Capitalei, elaborat de catre o firma de consultanta. La intalnire au participat reprezentanti ai industriei de turism, ai institutiilor si organizatiilor cu responabilitati in domeniu din Bucuresti.

Principalele categorii de public stabilite pentru Bucuresti ca destinatie turistica sunt oamenii de afaceri, tinerii, turistii city-break, precum consumatorii de turism medical sau de intretinere. Aceste categorii se incadreaza in tiparul turistului-explorator, dispus sa experimenteze si sa descopere destinatii noi.

Consultantul a recomandat mai multe axe de dezvoltare a turismului in Capitala, dintre care participantii au identificat ca cea mai importanta este crearea unui oficiu de turism al Bucurestiului, cu rol central in implementarea strategiei.

Autoritatea Metropolitana de Transport va coordona si operatorii privati... Dj-ul din Tulcea batut de un luptator K1 a murit la Spitalul Floreasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x