Meteorologii au făcut anunţul. Când vin NINSORILE PUTERNICE în România: Va fi ger şi ne vom sătura de zăpadă!

Meteorologii anunţă că în zilele următoare iarna începe să îşi intre în drepturi. După ce am avut temperaturi de primăvară la începutul lunii ianuarie, acestea urmează să scadă treptat, astfel că ne putem aştepta şi la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare.

Meteorologii anunţă că în zilele următoare iarna începe să îşi intre în drepturi. După ce am avut temperaturi de primăvară la începutul lunii ianuarie, acestea urmează să scadă treptat, astfel că ne putem aştepta şi la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare.

PROGNOZA METEO LUNI.Valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă în est, sud și centru, în timp ce în restul teritoriului se vor menține cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, iar în regiunile extracarpatice nebulozitatea de tip stratiform se va extinde treptat dinspre Moldova și mai ales spre seară și noaptea, pe spații restrânse, se vor semnala ploi slabe sau burniță.

În zona Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în sudul Banatului. Dimineața și noaptea local va fi ceață.

Vremea a luat-o razna! Meteorologii au anunţat COD ROŞU de NINSORI în mai multe regiuni. Spania, blocată de nămeţi

BUCUREŞTI: Valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă, însă se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul variabil ziua, se va acoperi treptat în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Mai ales dimineața și în prima parte a nopții vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARŢI. Valorile termice vor continua să scadă în toată țara, însă în vest și nord-vest vremea va fi în continuare caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice va fi mai mult acoperit și trecător va ploua slab sau va burnița pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia și izolat în Dobrogea și Moldova.

În Carpații Meridionali și în jumătatea sudică a Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea izolat intensificări, iar pe crestele montane, în special ale masivelor sudice și sud-vestice va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, ușor mai scăzute în nord-est, iar cele minime se vor situa între -6...-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5...6 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI: Valorile termice vor continua să scadă ușor. Cerul va fi noros și vor fi condiții ca trecător să plouă slab sau să burnițeze. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține caldă în vest, nord-vest și centru, unde cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea în Maramureș și estul Transilvaniei, pe arii restrânse va ploua slab. În regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă va persistă și local va ploua slab sau va burnița.

În zonele de munte, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, dar local și temporar și în sud și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade. Mai ales dimineață, în zonele joase din vest vor fi condiții de ceață.

18 oameni au murit în Statele Unite, din cauza gerului care s-a abătut asupra coastei de est a ţării. Supranumit ciclon-bombă, fenomenul va fi înrăutăţit de ninsori puternice

BUCUREŞTI: Nebulozitatea joasă va persistă și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

Citește și
laura vass blonda in timp ce priveste suparata
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
Anamaria Prodan în două ipostaze diferite
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
colaj de fotografii cu nicolae guta tatuat pe față și în trecut, in videolcipurile de manele
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Mai multe articole

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă în jumătatea de sud a țării, unde local vor cădea precipitații. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și precipitațiile se vor semnala doar pe spații restrânse. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar la munte și trecător în zonele deluroase lapovițe și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

LUNA FEBRUARIE, LUNĂ AUTENTICĂ DE IARNĂ:

„Luna februarie se confirmă că o lună autentică de iarnă, care aduce episoade de ger, în care vor fi minime de -15, -20 de grade. Este posibil ca în a doua parte a iernii să beneficiem de strat de zăpadă și în regiunile extracarpatice, nu numai în regiunea montană”, a mai spus meteorologul Elena Mateescu.

Începutul lunii martie va fi la fel de friguros, iar primăvara va veni târziu, a mai spus specialista. „Luna martie păstrează fenomenele specifice sezonului de iarnă, strat de zăpadă nu excludem să avem, și vor fi valori mai coborâte decât normalul”, a mai spus aceasta.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri