Antena Căutare

Meteorologii avertizează! Cum va fi VREMEA de Revelion și în primele zile din 2015!

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice pentru primele zile din noul an.

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice pentru primele zile din noul an.

Astfel, în Banat temperaturile vor coborî treptat și se va înregistra o medie de -14 grade Celsius în noaptea de 31 decembrie.

Crișana va avea temperaturi medii diurne de -7 grade, iar seara valorile vor atinge -13 grade Celsius. Ulterior, vremea se va mai îmbunătăți, putând fi resimțită o ușoară încălzire.

În Transilvania, ultima zi din an va fi geroasă. Vremea se va încălzi treptat abia după ziua de 3 ianuarie. Nu este exclus ca ninsorile să apară zilnic.

În Maramureș, în noaptea de 31 decembrie vom avea parte de temperature de -14 grade Celsius. Abia în perioada 2-4 ianuarie vremea se va mai încălzi. Vor fi precipitații sub formă de ninsoare, neînsemnate cantitativ.

Moldova va avea parte de o vreme foarte rece, noaptea de 31 decembrie înregistrând temperature de până la -14 grade Celsius. În timpul zilei, acestea vor atinge pragul de 0 grade. Nu vor lipsi nici ninsorile.

În Dobrogea, temperaturile vor atinge și -14 grade Celsius pe 31 decembrie, dar vremea se va încălzi în perioada 1-4 ianuarie, media maximelor fiind de 2-4 grade Celsius. Noaptea vor fi temperature de -4 și respectiv, -2 grade Celsius.

Muntenia va avea parte de o vreme rece, chiar geroasă în timpul nopților. În nopțile din perioada 31 decembrie și 3 ianuarie, valorile termice vor varia între -10 și -20 de grade Celsius. Temperaturile vor crește începând cu 3 ianuarie, valoarea medie fiind cuprinsă între -5 și 2 grade Celsius.

În Oltenia valorile vor avea tendința să scadă, atingând în noaptea de 31 decembrie chiar și -20 de grade Celsius. Vremea se va încălzi ulterior, iar valorile termice se vor încadra între -6 și 0 grade Celsius.

Revelion 2015: Cum circulă metroul și mijloacele RATB în noaptea dintre ani!... Concerte, proiecții grafice și tun de lumină către cer! Ce DISTRACȚII vor fi în București de Revelion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x