Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Meteorologii nu aduc veşti bune. Vremea se schimbă RADICAL: frig şi ploi în toată ţara!

Meteorologii nu aduc veşti bune pentru weekend. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sud-vestice unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi. 

Meteorologii nu aduc veşti bune pentru weekend. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sud-vestice unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi.

PROGNOZA METEO. Vântul se va intensifica treptat în sudul Banatului, cu viteze de 60-70 km/h, precum și în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, cu rafale pe creste de 80-90 km/h. Dimineața și noaptea se va semnala local ceațã, cu precãdere în zonele joase din sudul și din sud-estul teritoriului.

Joi -4/10

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, când este posibil sã mai plouã slab. Vântul va sufla moderat iar pe arii restrânse vor fi condiții de ceațã.

Vineri -4/9

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei.Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă -4/8

Nebulozitatea se va accentua treptat și mai ales în partea a doua a intervalului temporar va ploua, pe arii extinse iar vântul se va intensifica.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 9 precipitații

Craiova 9 precipitații

Timişoara7 precipitații

Sibiu 9 precipitații

Suceava 5 cer variabil

Galaţi 9 precipitații

Constanţa 10 precipitații

Cluj-Napoca 7 precipitații

Bacău 6 precipitații

Baia Mare 6 precipitații

Iaşi 5 precipitații

Oradea 6 precipitații

Reşiţa 4 precipitații

Piteşti 8 precipitații

Braşov 9 precipitații

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 7:26 Soarele apune: 17:33

Presiunea atmosferică: 1012 mmHg

Viteza vântului: 30 km/h (S-V).

Recomandari