Antena Căutare

Mii de persoane afectate din cauza companiei RADET! Ce se întâmplă cu apa de la robinet

Peste 1.600 de apartamente din sectorul 4 al Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă, din cauza sistării furnizării gazelor naturale ca urmare a datoriilor înregistrate de RADET.

Peste 1.600 de apartamente din sectorul 4 al Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă, din cauza sistării furnizării gazelor naturale ca urmare a datoriilor înregistrate de RADET.

Din cauza datoriilor înregistrate la furnizorul de gaze naturale GDF Suez şi în urma sistării furnizarii acestora, RADET anunţă că a încetat furnizarea agentului termic (încălzire şi apă caldă de consum) pentru 1.137 de apartamente din bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 22 - 24, 467 de apartamente din bulevardul Dimitrie Cantemir nr.15, în sectorul 4, la sediul central al RADET, din strada Cavafii Vechi nr. 15, sector 3, şi la sediul zonal al RADET din strada Olimpului nr. 86, sector 4.

Datoriile înregistrate de RADET la furnizorul de gaze naturale GDF Suez sunt în valoare de 16.253.480 de lei şi reprezintă facturi neachitate din lunile ianuarie şi februarie 2015, precizează reprezentanţii instituţiei.

Totodată, ei dau asigurări că RADET face eforturi pentru reluarea furnizării apei calde şi căldurii în imobilele afectate în următoarele două zile.

Află cum vei sta cu BANII și cu SĂNĂTATEA în funcție de zodie! Horoscopul pentru APRILIE anunță multe surprize!... Mizează TOTUL pe ele! Iată care sunt ZILELE NOROCOASE din APRILIE pentru fiecare ZODIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x