Antena Căutare

Mile Carpenisan a incetat din viata

Jurnalistul Antenei 1, Mile Carpenisan a incetat din viata luni.




Medicii l-au resuscitat duminica noaptea de cinci ori pe Mile si luni inca o data insa totul a fost in zadar, organismul jurnalistului nemaiputand face fata luptei cu infectia generalizata, a informat Libertatea.
Conform sursei citate, mama si sotia sa au avut nevoie de sedative aseara pentru a putea rezista socului provocat de starea lui Mile.

Mile Carpenisan avea 34 de ani si a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 si Antena 3, realizand numeroase reportaje din zonele de razboi. S-a facut remarcat prin transmisiunile din Iugoslavia aflata in razboi, din Irak sau din Asia afectata de tsunami. In 2008, Carpenisan a incheiat colaborarea cu posturile Antena 1 si 3, fiind freelancer.

Mile a fost implicat cu putin timp inainte sa fie internat in spital intr-o campanie umanitara pentru salvarea unui tanar bolnav de leucemie, Daniel Raduta. Atunci si-a daruit unei licitatii casca de razboi pe care a purtat-o in timpul transmisiilor de pe front, pentru a contribui la stragerea de fonduri care sa faca posibila o operatie de transplant pentru Daniel Raduta.

Condoleante familiei.


Disciplina cu palma in primaria din Odobesti... "Turist in Romania" promoveaza turismul balnear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x