Antena Căutare

Ministerul Educației, ANUNȚ important! Profesori remunerați cu 45.000 de lei! Care sunt condițiile

Anuntul pe care toti profesorii trebuie sa-l stie!

Ministerul Educației a făcut un anunț important. Autorii sau grupurile de autori ale caror manuscrise vor fi publicate că manuale școlare vor fi remunerați de Editură Didactică și Pedagogică cu sume cuprinse între 25.000 și 45.000 lei brut.

Potrivit portalinvatamant.ro, profesorii - autorii sau grupurile de autori ale caror manuscrise vor fi declarate admise, în urma evaluării de către Centrul Național de Evaluare și Examinare, vor fi remunerați de Editura Didactică și Pedagogică odată cu cesiunea drepturilor de autor către editură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât priveste învățământul gimnazial, MEN arată că remunerația pentru autorii/grupurile de autori care vor avea manuale aprobate la disciplinele cu o oră pe săptămâna este de 25.000 lei (brut), la disciplinele cu două ore pe săptămâna-35.000 lei (brut), iar la disciplinele cu patru ore pe săptămâna-45.000 lei (brut).

Cuantumurile remunerațiilor pentru autorii/grupurile de autori care au obținut al doilea și al treilea punctaj că valoare vor reprezenta 50%, respectiv 25% din remunerația acordată manuscrisului cu cel mai mare punctaj, dacă aceștia îndeplinesc condiția de a fi primit minimum 85 de puncte, se mai arată în comunicat.

În mod suplimentar, Ministerul Educației Naționale va oferi autorilor/grupurilor de autori cu manuscrise declarate admise (doar primele 3 poziții) un punctaj distinct, reflectat în metodologia de acordare a gradației de merit pentru anul 2019.

Atenție la aceste semne! Oamenii de știință spun că prevestesc producerea unui cutremur: România, tot mai aproape de un ... Şcolile din Bucureşti şi din cinci judeţe rămân închise. 1 martie aduce GER CUMPLIT, iar vremea rea se prelungește!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x