Căutare Live

Ministrul Sănătății, avertisment pentru români cu trei zile înainte de relaxare: ”Pericolul infectării este la fel de mare. Oamenii trebuie să fie precauți!”

Românii așteaptă cu nerăbdare relaxarea măsurilor impuse de autorități pentru a preveni infecția cu noul coronavirus, dar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este îngrijorat, întrucât consideră că pericolul infectării este la fel de mare, poate ”chiar mai mare în primele zile de după relaxare”. 

Ministrul Sănătății, avertisment pentru români cu trei zile înainte de relaxare: ”Pericolul infectării este la fel de mare. Oamenii trebuie să fie precauți!”

În cadrul unui interviu, ministrul Sănătății a explicat că situația poate scăpa de sub control în cazul în care oamenii nu se protejează.

Ultimă oră! Încă 10 decese din cauza noului coronavirus, în România! Bilanțul a crescut la 982 de morți! 15.588 de cazuri de COVID-19!

”Mă îngrijorează momentul relaxării, acel moment în care vom avea o reluare a afluenţei de populaţie dintr-o zonă în altă, o interacţiune şi poate o recrudescenţă a transmiterii locale. Dar rămân totuşi optimist în condiţiile în care consider că precauţiile s-au înţeles, distanţarea s-a înţeles, masca în spaţiile închise s-a înţeles, regulile de igienă s-au înţeles şi atunci să sperăm că avem şi un rezultat care să nu impună şi alte restricţii. (...) Nu am fi putut gestiona această pandemie dacă nu impuneam nişte restricţii, nu am fi putut opri nişte focare la Ţăndărei, la Suceava dacă nu impuneam carantina, nu reuşeam să oprim nişte focare la Focşani, la Suceava, la Deva dacă nu impuneam nişte reguli, chiar dacă au fost militare, dar vine un moment în care trebuie să conştientizăm că am trecut prin ceva deosebit, iar faptul că suntem la suprafaţă nu înseamnă că nu ne putem duce la fund”, a spus ministrul Nelu Tătaru, luni seară, la Digi24, potrivit Agerpres.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Numărul cazurilor de coronavirus, în scădere în următoarele zile

Ministrul Sănătăţii spune că se aşteaptă ca în următoarele cinci-şase zile să existe un număr de cazuri noi în scădere, însă aceste zile coincid cu primele zile de relaxare şi trebuie să existe precauţie în continuare.

„Nu faceți această greșeală, cu masca de protecție! Mi-a distrus fața!”. O asistentă medicală, avertisment pentru toată lumea! FOTO

”Săptămâna trecută spuneam că Bulgaria este în creştere. Noi, Suedia, Polonia şi Anglia suntem pe acel platou - unele dintre aceste ţări erau de patru săptămâni. Ceva nu lasă ca acest număr de cazuri să coboare: că sunt cazurile din căminele de bătrâni, că sunt cazurile persoanelor care îngrijesc aceşti bătrâni, că sunt cele ale personalului medical, există încă o transmitere acolo. Plus că a trebuit să gestionăm perioada de Paşte şi perioada de 1-3 mai. Mă aştept ca în următoarele cinci-şase zile să avem un număr de cazuri noi în scădere, dar aceste cinci-şase zile coincid cu primele zile de relaxare. Şi dacă ne-am temut sau am avut precauţii în zilele de Paşti, în zilele de 1-3 mai, mai avem precauţii acum şi la relaxare. Pericolul este la fel de mare, iar în primele zile de după relaxare, poate mai mare”, a subliniat Tătaru.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri