Antena Căutare

Minune dumnezeiască în România! Creștinii au trăit un adevărat miracol, chiar în biserică (VIDEO)

Creștinii din România asistă la o adevărată minune dumnezeiască după ce un miracol s-a întâmplat chiar sub ochii lor, la o biserică din țara noastră!

Creștinii din România asistă la o adevărată minune dumnezeiască după ce un miracol s-a întâmplat chiar sub ochii lor, la o biserică din țara noastră!

O minune dumnezeiască. Asta spun credincioşii care trec pragul acestei biserici din Lazu. Lăcaşul de cult a devenit loc de pelerinaj de când enoriaşii au auzit că icoana, care o întruchipează pe Maica Domnului cu pruncul în braţe, lăcrimează.

O icoană adusă din Ucraina îi face pe credincioşii din România să se adune în biserică mai ceva ca la sfintele moaşte! A fost adusă într-o localitate din judeţul Constanţa, iar oamenii spun că brusc, icoana a început să lăcrimeze şi să răspândească miros de mir.

Pictura care o întruchipează pe Maica Domnului va ajunge zilele următoare şi la Mangalia.

Icoana a ajuns în biserica din Lazu duminică, pentru Bobotează. Ar data de undeva din anii 1700 şi a fost adusă din Ucraina de o delegaţie specială. La doar o zi e la sosirea ei aici, s-a produs minunea.

Pictura sfantă este cunoscută ca o icoană făcătoare de minuni şi nu ar fi pentru prima dată când lăcrimează. S-ar mai fi întâmplat asta de încă două ori până acum - în 2005 şi în 2014.

Icoana va mai sta la la biserica din Lazu şi mâine, apoi va lua drumul Mangaliei.

Probleme cu tichetele de masă! Care este adevărul despre valoarea acestora... Pensie de urmaș pentru copiii militarilor decedați, promulgată! Ce spune noua lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x