Antena Căutare

Mita: Fostul lider CNSLR Fratia, Marius Petcu, condamnat la 7 ani de inchisoare

Marius Petcu a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. Sentinta poate fi atacata insa cu recurs. Iar Petcu s-a declarat "complet nevinovat".

Marius Petcu a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca va apela si la instantele internationale "cu speranta ca isi va gasi dreptatea". Petcu sustine ca arestarea sa este o incercare ca "miscarea sindicala sa fie, o data pentru totdeauna, pusa cu botul pe labe".

"Mi-am pierdut cariera, mi-am pierdut echilibrul interior. (...) Fostilor mei colegi li s-a interzis sa ia legatura cu mine. Am fost rupt de organizatie. (...) Era important ca, in momente delicate, sa strangem randurile (...) Intr-un astfel de moment de criza, m-am simtit abandonat".

"Sunt complet nevinovat. Sper sa existe justitie si pentru mine", a adaugat Marius Petcu, aflat in legatura telefonica cu Antena 3.

Procurorii DNA sustin ca, in perioada 2009-2010, Marius Petcu, in calitate de presedinte al Federatiei Sanitas, a primit de la directorul unei societati comerciale bani, pentru a atribui acestei firme un contract de executie lucrari.

Petcu are terenuri in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, o casa de vacanta in Ilfov si una de locuit in Capitala. In banca, Mariu Petcu are conturi de aproape 59.000 de euro si peste 418.000 de lei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Un roman a devenit cel mai tanar episcop catolic din lume... Mirosul incompetentei ingroapa Romania: Cum plimba unii masoni gunoaiele tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x