Căutare Live

Mormane de gunoaie au fost îngropate pe un câmp dintr-o localitate prahoveană!

Deşeurile au fost aruncate acolo chiar de angajaţii societăţii de salubritate care deserveşte zona. După care le-au acoperit cu pământ. Ciudat este că au aruncat deşeurile la câţiva metri de locul în care se afla staţia de sortare a gunoiului. Inspectorii Gărzii de Mediu au aplicat amenzile corespunzătoare.

Pe un câmp din satul parhovean Bărăitaru răsar din pământ nu flori, ci pet-uri, doze, pungi de plastic, haine şi alte tone de gunoaie. Deşeurile au fost aruncate chiar de angajaţii firmei de salubritate care activează în zonă, inclusiv în Ploieşti.

În loc să ducă gunoiul la staţia de sortare pe care societatea o avea la câţiva paşi mai încolo au preferat să ascundă mizeria sub pământ. Inspectorii Gărzii de Mediu au făcut săpături ca să vadă până la ce adâncime se află gunoiul îngropat.

Maldarele de gunoaie au fost împrăştiate pe tot terenul care aparţine Primăriei din Drăgăneşti, de către operatorul de salubrirtatea cu bună ştiinţă, spun primele informaţii. Practic, autoritătile au săpat adânc în pământ pentru a vedea ce cantitatea de deşeuri se ascunde.

Dana Tudorache, inspector Garda de Mediu: În ceastă zonă două maşini speciale autogunoiere au descărcat , au deversat deşeuri menajere, în acest spaţiu neautorizat.

Nu este prima oară când inspectorii verifică zona, doar că acum au făcut o anchetă mai amănunţită.

Dana Tudorache, inspector Garda de Mediu: Fapta este prevăzută de lege ca şi contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 20.000 la 40.000 de lei.

Oamenii din sat ştiu despre gunoaiele care împânzesc zona chiar în apropiere de casele lor, doar că puţin vor să vorbeasă.

Si polițiştii au deschis anchetă în acest caz. Reprezentanţii firmei de salubritate nu au vrut să dea declaraţii şi au spus că vor da un punct de vedere prin biroul de presă. Contactat telefonic, nici primarul nu a vrut să comenteze situaţia.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri