Neamţ: Un adăpost de animale s-a prăbuşit peste un bărbat şi 20 de vite/ Pompierii au fost chemaţi să intervină

Un adăpost de animale s-a prăbuşit, luni dimineaţă, în judeţul Neamţ, peste un bărbat şi peste 20 de vite, iar pompierii au fost chemaţi să intervină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi prin 112 să intervină, luni, pentru salvarea unei persoane şi a 20 de vite surprinse sub dărâmăturile unui adopost pentru animale în satul Boiştea din comuna Petricani.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi voluntari din cadrul SVSU Petricani.

La ajungerea forţelor de intervenţie, persoana respectivă, un bărbat de 63 de ani, era ieşită. El a primit asistenţă medicală la locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, au fost extrase 10 vite, iar pompierii intervin pentru scoaterea celorlalte animale surprinse sub dărâmături.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri