Antena Căutare

Nereguli grave descoperite la Spitalul Universitar București: Nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Au fost medici care au intrat în contact cu pacientul testat pozitiv

La Spitalul Universitar din București corpul de control a demis managerul care se afla în funcție din cauza unor nergeguli grave descoperite. Cadrelor mediale le lipseau materialele necesare intervenției în cazul persoaneor infestate cu coronavirus.

În acet moment ete anchetă epidemiologică la spital. Mai mulți medici neechipați au intrat în contact direct cu persoane infectate cu coronavirus.

Vă reamintimcă până la această oră în Români au fost testați pozitiv cu coronavirus 367 de persoane, dintre care unua a decedat în această dimineață.

UPDATE 22 martie: A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României.

Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 367. 59 de cazuri noi. Astăzi s-a înregistrat primul deces

Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Situație atipică! Femeie trimisă în carantină, după ce a ieșit pe fereastră din locuinţă... Constanţa: Spitalul Clinic de Boli Infecţioase deţine deja un robot pentru dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x