Antena Căutare

Nestle închide fabrica din Timișoara in luna mai. Reacția de ultimă oră a primarului Timișoarei: ”Să nu-și facă probleme. Vor ajunge să aibă locuri de muncă mai bune!”

Gigantul elvețian Nestle a anunțat că va închide singura fabrică de la Timișoara, unde sunt produse napolitanele Joe. La scurt timp, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat această decizie. 

Gigantul elvețian Nestle a anunțat că va închide singura fabrică de la Timișoara, unde sunt produse napolitanele Joe. La scurt timp, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat această decizie.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Robu a declarat că nu știe care sunt motivele care i-au determinat pe managerii Nestle să ia această decizie.

„Nu ştiu cauza. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, îmi pare rău pentru oamenii respectivi (n.r. - angajaţii companiei), dar îi încurajez să nu îşi facă probleme pentru că, din fericire, în Timişoara se găsesc locuri de muncă şi poate vor ajunge să aibă locuri de muncă chiar mai bune. Sigur, presupun că e neplăcut să trebuiască să îşi caute loc de muncă, dar suntem într-o societate în care astfel de lucruri se întâmplă. Din fericire, Timişoara e în plină dezvoltare. Se creează noi şi noi locuri de muncă şi nu se produc drame sociale când o firmă se închide”, a declarat Nicolae Robu.

Sute de oameni rămân fără locuri de muncă! Singura fabrică din România a gigantului Nestle își va închide porțile

Producătorul elveţian de produse alimentare Nestle a intrat pe piaţa din România în 1995. Grupul elveţian are în total în Romania circa 900 de salariaţi, din care circa 400 la fabrica din Timişoara.

Sute de oameni rămân fără locuri de muncă! Singura fabrică din România a gigantului Nestle își va închide porțile... Caz înfiorător la Brașov! Anchetă după ce o femeie a murit în sala de operații după anestezie. Cine este de vină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x