Antena Căutare

Nu mai e GLUMĂ! Avertismentul ANM privind ninsorile din aceste zile: "Sunt extrem de periculoase!"

Avertismentul ANM privind fenomenul ninsorilor târzii din țara noastră. Meteorologii susțin că ninsorile și fenomenele de iarnă sunt considerate normale până pe 20 martie, însă, după această dată, ele sunt considerate periculoase, mai ales pentru vegetație.

Avertismentul ANM privind fenomenul ninsorilor târzii din țara noastră. Meteorologii susțin că ninsorile și fenomenele de iarnă sunt considerate normale până pe 20 martie, însă, după această dată, ele sunt considerate periculoase, mai ales pentru vegetație.

„În perioada 24-25-26 martie a anului 2013 vorbeam despre ninsori viscolite, ninsori abundente tot în partea de sud a țării. Codul portocaliu, nu era atât de extins, dar era un episod cu o dinamică similară. Ma refer la o vreme caldă, care a fost urmată de o vreme deosebit de rece. Tot pentru a ne aminti de capriciile vremii, trebuie să ne amintim și de ceea ce s-a întâmplat anul trecut în aprilie, când în Moldova s-a depus un strat mare de zăpadă”, a declarat pentru Antena 3, Gabriela Băncilă, șeful Centrului Național de Prognoze Meteorologice.

TRADIȚII inedite de Paște| Obiceiuri pe regiuni... Alertă în țară! Peste 100 de persoane au murit. Virusul care-i ucide pe români, pe capete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x