Antena Căutare

Calculează vocalele și află numărul sufletului! Află ce spune numele tău despre tine

Fiecare dintre noi are o menire. Specialiștii în numerologie au descoperit legătura dintre numele tău și menirea ta. Calculează-ți numărul sufletului și află ce te definește

Fiecare dintre noi are o menire. Specialiștii în numerologie au descoperit legătura dintre numele tău și menirea ta. Calculează-ți numărul sufletului și află ce te definește.

Numărul sufletului se calculează adunând valoarea tuturor vocalelor din numele tău (cel înscris pe certificatul de naștere). Suma trebuie redusă la o singură cifră, excepție făcând 11 și 22.

Valoarea vocalelor este următoarea:

A - 1

E - 5

I - 9

O - 6

U - 3

Exemplu:

Ana Maria Stanga

AAAIAAA

1+1+ 1+9+1+1+1= 15; 1+5 =6

Numărul sufletului 1

Dorința ta este să fii cel mai bun. În universul tău, tu ești soarele și totul se învârte în jurul tău. Îți place să fii în centrul atenției. Una din lecțiile pe care sufletul tău le recunoaște este "Sa conduci înseamnă, de fapt, să fii în slujba celorlalti”. Numărul sufletului 1 este numărul liderilor, al pionierilor, al persoanelor gata oricând să aprindă lumina în întuneric.

Numărul sufletului 2

Dorința ta este să fii admirat și iubit de toată lumea. Vrei să fii considerat special și dacă cineva te dezamăgește ai tendința să te comporți ca și când ar fi sfârșitul lumii. Una din provocările sufletului tău este să îți dai seama că numai Dumnezeu este perfect, iar ceilalți nu pot fi perfecți în acțiunile lor. Numărul 2 este numărul cooperării, al diplomației, al muncii în echipă pentru îndeplinirea unor obiective.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Începe urgia! CODUL GALBEN de ninsori şi viscol intră în vigoare astăzi! Vezi care sunt zonele vizate... HOROSCOPUL PLANTELOR VINDECĂTOARE în 2015! BOALA și planta ei SALVATOARE, pentru fiecare ZODIE în parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x