Video - Nuntă cu lăutari și cu 300 de invitați în vremea coronavirusului! Persoane izolate au dansat în cinstea miresei

Întreaga lume este în alertă, coronavirusul a făcut prăpăd acolo unde s-a răspândit agresiv și a făcut zeci de victime. Autoritățile au impus stare de urgență și au făcut apel la rațiunea oamenilor "Stați în casă!", dar ZADARNIC! o familie din Borlești, județul Argeș, a organizat, astăzi, o nuntă la care au participat 300 de persoane.

Video - Nuntă cu țambale și cu 300 de persoane în vremea coronavirusului! Persoane izolate au dansat în cinstea miresei

Inconștiența ucide!

Nuntă la o familie de romi în plină pandemie de coronavirus

Printre persoanele care s-au adunat la moment erau și câțiva invitați aflați în carantină, după ce s-au întors din străinătate. Aceste eprsoane riscă amenzi usturătoare sau chiar ani grei de închisoare!

Vecinii care au auzit gălăgia din sat, au sunat imediat la 112, mai ales că unii dintre invitați s-au întors de curând din țări precum Italia, Spania sau Germania și ar fi trebuit să stea în carantină sau izolați la domiciliu. Autoritățile au sosit imediat la fața locului.

Anumite persoane aflate la distracție care figurau în bazele de date ale autorităților ca fiind izolați sau în carantină s-ar putea alege cu amenzi de până la 20.000 de lei sau chiar dosare penale pentru care riscă până la cinci ani de închisoare.

Nunta a fost transmisă și LIVE pe facebook de mai mulți nuntași, printre care și un tânăr care, aflat în carantină, a încercat să vândă un telefon pe un site de anunțuri. Acesta recomandă unui potențial cumpărător că trebuie să se deplaseze la el acasă pentru că el este în carantină.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 277. România a efectuat, până în prezent, mai puțin de 5.000 de teste

Vă reamintim că România a ajuns la 277 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus. Potrivit raportării făcute de autorități la ora 13:00, sunt 17 noi cazuri. Din numărul total, 25 de pacienți s-au vindecat.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri