Antena Căutare

O aeronava TAROM a fost lovita de fulger in apropiere de Istanbul

Pasagerii unei curse TAROM au trait clipe de groaza in aer. Aeronava care trebuia sa-i duca la Istanbul a fost lovita de un fulger cand se pregatea sa aterizeze. Chiar daca a suferit cateva avarii, avionul a ajuns cu bine la sol, dar nu a mai putut sa decoleze inapoi spre Bucuresti, asa cum trebuia.

Alarma s-a dat cand avionul era langa aeroportul din Istanbul. Aeronava a fost lovita de un fulger si a fost usor avariata. In ciuda avariilor, pilotii au reusit sa tina sub control aparatul de zbor.

“Aterizarea s-a efectuat in deplina siguranta, nu a fost pusa sub semnul intrebarii siguranta”, a declarat purtatorul de cuvant al TAROM.

Abia dupa ce aeronava s-a oprit pe pista cei 38 de pasageri au putut rasufla usurati.

Pentru alti 82 de oameni care se pregateau sa se imbarce in avion si sa se intoarca la Bucuresti, problemele abia atunci au inceput. Dupa aterizare s-a luat decizia, din motive de siguranta, ca avionul sa ramana la sol pentru a fi verificat de o echipa tehnica

O parte dintre pasagerii care urmau sa urce in avion s-au intors in tara cu o cursa a unei companii straine. Ceilalti au fost cazati in Istanbul si vor fi imbarcati intr-o alta cursa astazi.

Poleiul si ceata vor crea, din nou, probleme in tara. Din 18 ianuarie revin si ninsorile... Suspectii retinuti in cazul atacului cu bomba de la Piatra Neamt, arestati preventiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x