Antena Căutare

Accident șocant în Iași! O ambulanţă a lovit în plin o maşină, într-o intersecţie! Totul a fost filmat - Video

O ambulanţă care abia plecase în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a lovit în plin o maşină, într-o intersecție din Iași. Totul a fost filmat de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic.

O ambulanţă care abia plecase în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a lovit în plin o maşină, într-o intersecție din Iași. Totul a fost filmat de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic.

Pe imagini se vede cum salvarea intră in intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, în timp ce şoferii de pe banda a doua îi dau proritate.

Un alt şofer ce pornise cu maşina de pe banda întâi, cel mai probabil nu a văzut autospeciala şi a intrat în intersecţie.

În câteva momente ambulanţa a izbit în plin autovehiculul.

În ambulanţă se afla şoferul, un asistent şi un medic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

A murit spulberat de mașină! Un bătrân de 81 de ani a sfârșit tragic în Constanța. Atenție, imagini tulburătoare! - Vide... Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat! Accident teribil în Olt - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x